Ιστορικό

Η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδότοπων στην Αθήνα

Η Volta Fun Park ΑΕ συστάθηκε το 2004, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή, ενοικίαση και προώθηση παιχνιδιών, αυτόματων πωλητών, φουσκωτών και ειδών ψυχαγωγίας στην ελληνική αγορά.
Η Volta Fun Park ΑΕ είναι μια επιχείρηση, η οποία ασκεί μια ελκυστική, δημοφιλή, κοινωνικώς αναγνωρίσιμη και αποδεκτή δραστηριότητα και κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα της διαχείρισης πάρκων και παιδότοπων, με σαφή προσανατολισμό στην ηλικιακή περιοχή 0-12 ετών και με παράλληλες συμπληρωματικές υπηρεσίες εστίασης.
Η Volta Fun Park ΑΕ εφάρμοσε επιθετική τιμολογιακή πολιτική για την αύξηση της επισκεψιμότητας, την επιβράβευση και διατήρηση των σταθερών πελατών, την προσέλκυση νέων, καθώς και την αντιμετώπιση των αρνητικών επιδράσεων εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης. Στην εστίαση υπήρξε γενική έκπτωση 20% επί του τιμοκαταλόγου και στο εισιτήριο για τους παιδότοπους μεσοσταθμική έκπτωση 30%, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας λειτουργίας. Παράλληλα, με σειρά προωθητικών ενεργειών προβλήθηκε η κοινωνική διάσταση της φυσιογνωμίας της εταιρείας. Η επιτυχής αντιμετώπιση των αναμενόμενων από την γενικότερη οικονομική κατάσταση απωλειών, σε συνδυασμό με την περικοπή και τον εξορθολογισμό των δαπανών συνεπάγεται την σταθερότητα και προοπτική ανάπτυξης για την εταιρεία.


Στόχοι

ποιότητα

Κύριoς στόχος της Volta Fun Park Α.Ε.,  ήταν, είναι και θα είναι, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με πρωταγωνιστή  το παιδί αλλά και κάθε μέλος  της οικογένειας.

σταθερότητα

Η Volta Fun Park Α.Ε., παρακολουθεί  και ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής, διαμορφώνει και αναπτύσσει τις υπηρεσίες της ανάλογα, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί  σταθερά και ανοδικά βήματα.

ανάπτυξη

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια σταθερή ανάπτυξη και με εμφανή την αναγνώριση που λαμβάνει απο τον επισκέπτη, προσβλέπει στην δημιουργία νέων χώρων, εντός και εκτός Αθηνών.

Κλείσε το πάρτυ σου online!

Κοινωνική Ευθύνη

01

φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της Volta Fun Park ΑΕ είναι να προσεγγίζει το παιδί και να γίνει μέρος του παιδικού ονείρου.
Η συμμετοχή της εταιρείας σε events και δρώμενα για φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι έντονη τα τελευταία χρόνια.
Η Volta Fun Park ΑΕ, έχει προσφέρει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παιδικές εκδηλώσεις στους χώρους μας αφιλοκερδώς.

02

δράση

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make a Wish , το Χαμόγελο του Παιδιού, Ελπίδα, ο σύλλογος ΑΜΥΜΩΝΗ όπου η εταιρεία δώρισε τις εισπράξεις 4 μηνών ενός κερματοφόρου παιχνιδιού και πολλοί άλλοι.
Η Volta Fun Park ΑΕ στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες και ανταποκρίνεται άμεσα και θετικά σε αιτήματα Φιλανθρωπικών Συλλόγων ενισχύοντας και υποστηρίζοντας την δράση τους.

Ανθρώπινο Δυναμικό

με αγάπη για τα παιδιά

Κάθε τμήμα της Volta Fun Park ΑΕ, καθώς και κάθε χώρος VOLTA FUN TOWN, στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό που έχει αφενός υψηλή τεχνογνωσία, κυρίως όμως αγάπη για τα παιδιά τα οποία αποτελούν βασικό πυρήνα όλων των οικογενειών.
Ο υπεύθυνος κάθε χώρου, το δημιουργικό τμήμα αλλά και η ίδια η διοίκηση και οι τεχνικοί έχουν ως κυριότερο κίνητρό τους την επιθυμία να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν και τη βέλτιστη ψυχαγωγία στα παιδιά, αλλά και στους συνοδούς.
Η διοίκηση, με προσωπικό ενδιαφέρον και ενασχόληση, συμμετέχει ενεργά τόσο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων χώρων, όπως επίσης και στην εξεύρεση και εισαγωγή νέων παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα και φιλοσοφία της Volta Fun Park A.E. – που την ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό – από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και το άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα της.

profil_d1

τεχνική υποστήριξη

άρτια εξειδίκευση

Μία ολόκληρη in house ομάδα τεχνικών, με πολυετή εμπειρία, είναι ενταγμένη στο δυναμικό της Volta Fun Park A.E., με στόχο την παροχή κάθε τεχνικής υποστήριξης που πιθανόν να χρειαστεί ο πελάτης.
Για κάθε ζήτημα τεχνικής υφής η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες (σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς , τεχνικούς, ηλεκτρολόγους, τεχνίτες κλπ.)
Το άρτιο τεχνικό τμήμα, υποστηρίζει και συντηρεί όλα τα προϊόντα/παιχνίδια διατηρώντας τα πάντα σε άριστη κατάσταση.
Παρακολουθεί τις εξελίξεις και φέρνει στην Ελλάδα κάθε τι καινούριο, πρωτότυπο και διαφορετικό που κυκλοφορεί στο χώρο της ψυχαγωγίας παιδιών, παρακολουθώντας κάθε χρόνο διεθνείς εκθέσεις και τις εξελίξεις / τάσεις που δημιουργούνται.

Εξοπλισμός και ποιότητα

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της, κεντρική επιλογή της εταιρείας ήταν η συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων οι:
MP Group, Lamborghini Rides, Wesco, Profab, Sela Cars , Motoi, Akrobat κλπ.
Η Volta Fun Park A.E. καθ’ όλη την πορεία της ξεχώριζε και εξακολουθεί να ξεχωρίζει για μία σειρά χαρακτηριστικών:
Οι επιλογές της είναι πάντα με γνώμονα την ποιότητα και όχι το κέρδος.

Τα προϊόντα – παιχνίδια που διαθέτει στην ελληνική αγορά είναι τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονης αντίληψης, πρωτοποριακά, ευφάνταστα.
Τεράστια βαρύτητα δίνεται στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των παιχνιδιών συνδυάζοντας την μάθηση με την ψυχαγωγία συνδυασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Touch screen, LED κτλ).
Η τήρηση όλων των διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας από τις κατασκευάστριες εταιρείες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαία από πλευράς ποιότητας και ανταπόκρισης.

Η Volta Fun Park κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας για κάθε ένα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που εγκαθιστά στα Volta Fun Town.
Τηρεί πιστά τα χρονοδιαγράμματα ελέγχου και πιστοποίησης καταλληλότητας των δραστηριοτήτων και συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς ασφαλείας και καταλληλότητας που έχουν θεσπιστεί από τον νόμο.
CE
Πιστοποίηση ΕΛΟΤ